Fatmir Limani: Babai im u vra në shtetrrethim që Ali Ahmeti të kthehej në vendlindje

244

 Kandidati i pavarur për Komunën e Kërçovës Fatmir Limani ishte i vetmi që morri pjesë në debatin për Kërçovën në 360 shkallë në ALSAT M. Ai ka deklaruar që personalisht ai dhe babai i tij i ndjerë kanë dhënë kontribut për të sjellë Ali Ahmetin në vendlindje, deri sa prindi i Limanit është vrarë në shtetrrethim, Limani ka vuajtur burg 15 vite për të sjellë sipas tij kreun e BDI-së Ali Ahmetin në vendlindje.Mua më është vrarë babai në shtetrrethim. Unë jam dënuar me 15 vjet burg, për të sjellë Ali Ahmetin në vendlindje që të bëjë një jetë të mirë. Ai do duhet ti thirr ndërgjegjes se ku janë fëmijët e mij? Ku janë fëmijët e të gjithëve që flijuan për luftën? Ne luftën s’duhet ta bënim për interesa, luftën e bëmë për të jetuar me mirë, për ideale për të drejta! – theksoi Fatmir Limani.
Ai tha që postin e kryetarit të Komunës e sheh si një pozitë menaxheriale dhe jo politike.