Është vetëizoluar kryeministri kanadez, bashkëshortja e tij është e infektuar me virusin korona

201

Bashkëshortja e kryeministrit kanadez, Justin Trudeau, ka rezultuar pozitive ndaj virusit Covid-19. Ajo ka shfaqur të gjitha simptomat e koronavirusit dhe testi i saj ka rezultuar pozitiv.

Megjithëse kryeministri nuk ka shfaqur asnjë shenjë të këtij virusi, ai është izoluar për 14 ditë dhe mbesim ende në pritje të një përgjigjeje për gjendjen e tij. Për shkak se nuk ka shfaqur shenja, ai ende nuk do t’i nënshtrohet një testi dhe do të vazhdojë normalisht detyrën e tij.

Ndërkohë, bashkëshortja e kryeministrit nuk ka shfaqur komplikacione. Gjendja e saj është stabilizuar dhe po merr mjekimin e duhur nga mjekët.