Është djegur një automobil në pronësi të Qeverisë

175

Në rrugën “Dimitar Vllahov” sot në mëngjes shpërtheu zjarr, me ç’rast është djegur një automjet udhëtarësh “audi 4” në pronësi të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

“Sot në mëngjes në orën 02:30 në SPB – Shkup është paraqitur se në hapësirën e parkingut në rr. “Kej DImitarVllahov”, shpërtheu zjarr, me ç’rast është djegur bar i thatë dhe pjesa e pasme e automjetit të parkuar “audi 4″, pa targa, pronë e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut”, kumtojnë nga MPB.