(ESHS)/ Mbi 1 milion qytetarë të regjistruar

24

Mbi një milionë qytetarë janë regjistruar sot deri në orën 15, informojnë nga Enti Shtetëror për Statistikë (ESHS).

“Deri në orën 15 sot janë regjistruar 1.000.034 persona. Regjistrimi shkon në mënyrë të rregullt dhe konform intensitetit të planifikuar”, informojnë nga ESHS.

Qytetarët të cilët kanë dilema dhe paqartësi lidhur me procesin e regjistrimit mund të drejtohen në Byronë për regjistrim dhe në numrat e telefonit që janë publikuar në ueb faqen popis2021.stat.gov.mk.

Nga ESHS theksojnë se suksesi i këtij operacioni statistikor varet nga të gjithë ne dhe është për të gjithë ne.