Edhe Bujar Osmani sqaron “alla popullorçe” vendimin e ri të Qeverisë për kufizimin e lëvizjes së të rinjve dhe pleqve

385

Lajmi interaktiv

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani sqaron “alla popullorçe”vendimin e ri të Qeverisë,”shkurt e shqip” le për tu dëshiruar si e bën dhe njëjtën kohë nënçmon intelegjencën e shqiptarëve në Maqedoni,sikur ata nuk e kuptojnë situatën njëgjuhëshe e ky na e sqaron ,pasi hë për hë duket se me masat e jashtëzakonshme sipas veprimeve të nxënësve të Zaevit është suspenduasr kategoria kushtetuese gjuha e popullatës 20 %,pra një gjuhësh vepron Qeveria e Spasovskit ,vetëm në gjuhën zyrtare shtetrore,dhe BDI mundohet me finta të qibritashave te URA E GURIT të lë përshtypjen e partnerit të barabartë .pra ja pse duhet të reagojnë shqiptarët dhe se në situata të jashtzakonshme edhe partitë janë jashtë funksionit BDI.Faleminderit Prof.Dr Bujar Osmani…

=================================================

lajmi aktiv që qarkullon

https://www.aktuale.mk/osmani-sqaron-vendimin-e-ri-te-qeverise-per-kufizimin-e-levizjes-se-te-rinjve-dhe-pleqve/
Zëvendëskryeministrit Bujar Osmani sqaron vendimin e ri të Qeverisë

Vendim i ri:

– Ora Policore për të gjithë do jetë prej 21 deri ora 05

– për ata mbi 67 vjet ora policore do jetë prej ora 11 paradite deri ora 5 e mengjesit ( do mund të lëvizin prej 5 mengjes deri ora 11 para dite)

– mosha deri në 18 vjet mund të lëvizin vetëm prej 12 mesditë deri 21 në mbrëmje. ( nuk mund të lëvizin prej 21 deri në ora 12 ditën e ardhshme).

Qëllimi është t’i ndajmë të moshuarit nga të rinjtë në hapsirat publike kurse ju ndani aq sa mundeni të moshuarit nga të rinjtë në shtëpi.