Dita e Republikës – 2 Gushti ditë jo pune për të gjithë qytetarët

97

 Dita e Republikës, 2 Gushti (e hënë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kumtoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.Nga Ministria, të gjithë qytetarëve ua urojnë Ditën e Republikës.