Derisa RMV meret me lisa, ikja e Sashos, PSE me vonesë një ditore Artan GRUBI shënon: Përdorimi i gjuhës amtare është vlerë e çmuar e shtetit tonë të përbashkët…?!

29

lajmi interaktiv

Në vend që të del dhe të thotë një fjalë për ikjen e Sasjho Mijalkovit sot e vetmja parti në RMV- BDI pa deklaratë publike ,për të defokusuar opinionin se po punon diçka ,vetëm për mos me u marë BDI aktuale me rastin ku ZVKPRMV është Artan Grubi del dhe organizon sot me një ditë vonesë Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare …e përkujtojmë nga Wikipedia kur është dita ndërkombëtare e Gjuhës Amtare dhe nuk jemi të paditur siç na pandeh ZKPRMV Artan Grubi

OK por nuk është OK ditlindja ishte dje 21 .02.2021 ndërsa sot është 22.02.2021 …pra ky manifestim vetëm tis i bardhë nusërie syve të opnionit …Por DIELLI ME SHOSHË NUK MBULOHET…vonesa për shënimin është katastrofale por shënimi me vonesë është në shërbim të LSDM dhe mikut të tij nuk është me rëndësi data pra sipas modelit të A.Grubit …elektorati i BDI-së pret reagim zyrtar….

Lajmi aktiv që qarkullon