Dardha ka bisht / BDI-ja thotë nuk është e njoftuar për iniciativën e LSDM-së për thirrje të seancës së Kuvendit..a ka skenare ?!

536

lajmi interaktiv

Pasi Bdi nuk është e informuar për iniciativën atëherë i bie ajo që gazetarët e pyetën Konstadinovin sot për skenarin që qarkullon ndër gazetarë se po i punojnë pas shpine Talatit pra duhet Talati vetëm ta thërase Kuvendin dhe do e shkarkojnë nga kryetari i Kuvendit mbase sa për sy e faqe do vënë kukëll shqiptare nga ndonje parti ,Lsdm e ka përkrahjen edhe të VMRO,ASH PDSH dhe mosinfformimin e Bdi-së në konstituimin e Kuvendit duhet të kuptohet si pjesë para aktit të kryer të saj plus jemi në kohë Pamdemie dhe Bdi nuk mund të deklarohet kundër sepse çka do thuajnë ndërkombëtarët një udhë e tre punë PENDAROVSKI SHPËTON nga gabimi SHKELJE E KUSHTETUTËS ,poashtu QEVERIA shpëton nga shkarkimi që ia lejoi Pendarovskit dhe tash Parlamenti do e mer përgjegjësinë,pra fajin për vazhdimin e mandatit të dytë të gjendjes së jashtëzakonshme…ujku i ngimë dhentë në numer(cili është çmimi ?) …dhe Talati ecën nga kryetar i Kuvenditme të edhe formimi i Qeverisë Za Nacionalen Spas në këtë përbërje mund të zgjasë jetën e këtyre politikëbërësve në PAFUNDËSI ,herë Kulmi Corona Virusi si Faza e dytë ,Faza e Tretë vjen dimri zgjedhje nuk ka Corona Virusi kthehet në janar dhe vazhdon jeta politike mbase Zaevi kthehet Kryeministër në vend të Spasovskit si i prekur nga Corona Virusi,nga Bujari si duket pra nga BDI po lirohen…skenare që ndërkombëtarëve u dhemb koka por shyqyr që është NATO dhe …LSDM kurë më kurë nuk mund të fitojë te blloku maqedonas e të tjerët që ia mbajnë ISSON poashtu nuk mund të fitojnë te elektorati vet …MILLOSHEVIÇIT i ndodhi Populli …QËNDRO BDI nëse edhe ajo nuk është në ato skenare me marrëveshje për ikje nga skena politike por plus don të luaje rrolin e viktimës …

lajmi aktiv që qarkullon

http://fax.al/read/article/22955676/bdi-ja-nuk-eshte-e-njoftuar-per-iniciativen-e-lsdm-se-per-thirrje-te-seances-se-kuvendit

BDI-ja nuk është e njoftuar për iniciativën e LSDM-së për thirrje të seancës së Kuvendit

BDI-ja nuk është e njoftuar për iniciativën e LSDM-së dhe koalicionit të saj për thirrje të seancës urgjente të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut dhe shtojnë se çdo vendim i cili është për të mirën e qytetarëve, duhet të sillet me konsensus të gjerë.

“Ne nuk jemi të njoftuar me përmbajtjen e iniciativës së LSDM-së dhe deri tash nuk është kërkuar përkrahje apo konsultim për këtë çështje. Sa i takon të gjitha çështjeve që lidhen me gjendjen aktuale e cila i tangon të gjithë qytetarët, do të ishte mirë që të njëjtat të zgjidhen me konsensus të gjerë dhe përkrahje të gjerë. Në mënyrë konsesuale e shpërndamë Kuvendin, poashtu i kemi anuluar zgjedhjet. Sigurisht se do ta shqyrtojmë iniciativën, sapo të dorëzohet në Kuvend”, thanë për MIA-n nga BDI.