Çfarë porosi-presion, dëshirojnë t’i dërgojnë Grupi i Zjarrit ,Musa & Izet M& Compani, me ecejaket e tubimeve , ALI AHMETIT .?!

107

Lajmi interaktiv

Nuk duhet të jesh shumë i zgjuar ,vetëm duhet të jesh Kronist (përcjellës i lajmeve të përditshme në të dy gjuhët në RMV ,jo një vit -as me 3 vite ,por kur ke të bëjsh flasim konkretisht për BDI nga formimi si parti këtu 2023 e viti i largët 2003,dhe ti lidhish e ti përfundosh mendimet ) dhe i ke si në pëllëmbë situatata sa do që duken Serioze ,vetëm janë qesharake KËTO SITUATA BRENDA PËR BRENDA NJË PARTIE I KEMI PARË që nga PPD ,REFLEKTUAN TE PDSH -QË u bë copë e grimë njëherë në DR e formuar në vitin 2008 e cila për shkak se Arbër Xhaferi ishte gjallë deri në vitin 2012

nuk u thir në të drejtën legjitime si LRPDSH 2015

e pastaj në LRPDSH ,në fillim mars të vitit 2015 që thirej non-stop legjitime ndaj politikës së Arbër Xhaferit

Pra situata hë për hë në BDI ,Grupi i zjarrit me veprime ka ngjajshmëri edhe në ecejaket që i bënte Dr asokohe ,plus janë të gjithë për Ali Ahmetin si kryetar …29.09.2022

FAKT NOTER Ali Ahmeti është në BDI dhe kryetar i gjallë Nuk pritet që Ali Ahmeti të largojë Artan Grubin nervoza do të shtohet afrohen zgjedhjet parlamentare të vitit 2024 …Grupi i zjarrit pa analizuar mirë mund të mbetet me gishta në gojë në fund …Në Tetovë thuajnë TATARI E MER VESH … Por djalli brina ka …Unë si Mesut Shabani gazetari më i vjetër shqiptar me stazh pune gazetarie plus aktual në Maqedoni 2 vite deri para pensionimt ,teza që qarkullonte në mediat maqedonase se ka marrëveshje mes Ali Ahmetit dhe Grupit të zjarrit ,kam tërequr një paralele më duket është bazuar në zgjedhjet e fundit për kryetar komunash në Tetovë viti 2021,në Gostivar 2021,dhe në Çair Visar Ganiu fitoi ama qysh ai e di dhe disa struktura të BDI-së në Çair dhe Shkup …sepse emërimi i kundërkandidatit Bekim Sali ministër i Shëndetsisë , resor që LSDM-së i pikon zemra gjak … gjithnjë del për të shtruar një pikëpyetje ?!…Pra është fakt se BDI ka një ramje në votues,Ali Ahmeti dhe ekipa e dijnë , por Grupi i Zjarrit në Maqedoninë Perendimore te Bithëpambukat pak si problem për paraqitje dhe i ndanë territoret ata do mbajnë Maqedoninë tjetër deri në Grupçin …ndërsa Ali Ahmeti nga Grupçini e deri në Manastir ,sepse Ali Ahmetin ende e përcjell aureola e mosrefuzimit në Tetovë gjithëandej …pra me rëndësi vota të mbetet brenda BDI-së …pa si do që të quhet …në fund do gjendet kompromisi për krijimin e Qeverisë mes grupit të zjarrit dhe Ali Ahmetit … e pastaj mund të ndodh sipas votave edhe hierarkia në BDI …Çfarë më ndodh …nga grupi i zjarrit njëri në CH këtyre ditëve më shkruan …Ja rasti për tu dëshmuar se Maqedonia tjetër shqiptare nga Grupçini e andej mund të mbledh vota sa Maqedonia Perendimore…ia kthej mesazhin ( e ruaj që tia kthej 2024 ) ,nëse kjo ndodh DO VDESHEM GURGULIÇ (CULLAK-LAKURIQ) DHE DO TË SHËTIS NË PLLOSHTAD TË TETOVËS …edhe kuajt shohin ëndrra …e dini me siguri cilën …apo jo ?!

Por në ndërkohë vazhdojnë ecejaket e Grupit të Zjarrit nëpër qytetet e Maqedonisë ….bile më çuditi nënkryetari i Besës Fatmir Limani që meret me ndodhitë brenda BDI-së …moralisht shiko punën brenda shtëpisë sate …problem i BDI-së është

Por si do të kalojë Grupi i Zjarrit me dy probleme që u paraqitën në fund vit dhe këtyre ditëve …informatat e mia bëjnë me dije se numri i listës amerikane afrohet kah numri 60… dhe kjo për të cilën kam folur po vërtetohet nga Antikorrupsioni hiç më larg sot me 28.01.2023

https://alsat.mk/antikorrupsioni-parregulls-ne-ndarjen-e-koncensionit-per-zonen-industriale-te-tetoves/

Bëhet fjalë për TIRZ TETOVO se ashiqare kishte shkelje që dukej nga avioni jo nga Droni i Fatmir Limanit dhe kam shkruar e që i pengonte Qeverisë, dhe njerëzve të afërt …viti 2013

koha kur Musa Xhaferi ishte zëvendës Kryeministër nga viti 2011-2016

Si duket po hapet Kutia e Pandorës ..kjo është vetëm parahyrje …shyqyr që nuk jeni në lëkurën e Qeveritarëve … Një dilemë duhet ta fshini nga koka… këtu kush nuk ka gisht në përçarje,rusia,kina, bullgaria,sërbia bile edhe hungaria mendoj Nikolla për hakmarjet që në fillim nuk dukej edhe VMRO-DPMNE tash e cila po bëhet agresive kohëve të fundit çfarë i interson asaj tash të meret me Ali Ahmetin,Luftën blla -blla, gisht kanë struktura të caktuara si DBK..dhe shumë sehirxhi tjerë nga ndërkombëtarët në Maqedoni …pse jo LSDM …qarqe të caktuara …. O ZOT RUAJE AMERIKËN…se ata që janë në zorte tenderash dhe mendojnë se mund të përfundojnë pas grilave ,mund të prekin edhe në punë të pista brenda për brenda shqiptarëve kuptohet nga pushtetarët shqiptarë për të shpëtuar prapanicën …vërtetë burgu është për burrat …por është bërë i rëndë në RMV …

www.telegrami.mk

Mesut Shabani Tetovë