Bujar Osmani jep lajmin e shumëpritur nesër marrim datën për BE

265

Bujar Osmani zv.kryeministri i Maqedonisë së Veriut sapo njoftoj se nesër pritet që të ndodhë dhënja e datës për Republikën e Maqedonisë së Veriut nga ana e Bashkimit Europain, pasi konsatojnë se vendi ynë ka përmbushur të gjitha standardet të cilat ishin të nevojshme për hapjen e negociatave për antarsim në BE.

Osmani gjithashtu shprehet se kjo është një ditë shumë e madhe për vendin tonë por ndodhë në një periudhë në të cilen edhe nuk po arijmë t’i gezohemi kësaj ngjarje të madhe, pasi qytetaret tanë po luftojnë me virusin COVID 19 dhe janë në situatë të jashtezakonshme, por ai shprehet se shpresojmë që sa me shpejt të triumfojmë ndaj këtij virusi dhe të kemi kohë që ti gëzohemi kësaj arritje të madhe për gjithë popullin.