Bomba të reja: Zaev: ” Nënën do tua q… gjithë atyre që hyjnë tek unë në koalicion “

213

Bomba të reja: Zaev: ” Nënën do tua q… gjithë atyre që hyjnë tek unë në koalicion “

Ndryshimi i fundit 14:59 29 Qershor, 2020

Vazhdojnë bomba të reja dhe skandale që protagonist kanë Zaevin dhe partinë e tij informon TetovaSot
Me këtë rast është një mega skandal përmes një bombe të re ku dëgjohet zëri i ish kryeministrit Zoran Zaev i cili përdorë një fjalor shumë të ulët dhe fyes .” Nënën do tua q… ” tërë koalicionit.

Më poshtë po ua sjellim pjesë të kësaj bisede në mënyrë integrale

Zoran Zaev: Revolucioni laraman 4.8%
XX:Cili Revolucion Laraman, ata nuk janë parti .Të formohen si parti ata

Zoran Zaev: Ata nuk mund të formohen, unë e kam regjistruar atë, ku do të formohen

XX: Si ju e keni regjistruar
Zoran Zaev: Epo, e regjistrova, koalicioni do të jetë shumëngjyrësh kur të dalim
XX: koalicion shumëngjyrësh?

Më pas nënën do tua q… të gjithëve, të gjithë ata që do të bashkohen me mua në një koalicion
Peshkopi Naum Zaev thotë se ai ishte me të gjitha ngjyrat, nuk e di nëse ai kalon më shumë kohë me Mijalkov apo me mua.

XX: Gjyshi Naum?

Zoran Zaev: A ?

XX: Gjyshi Naum, Peshkopi?

Zoran Zaev: Kush ishte?

XX: Pra, një besimtar
Zoran Zaev: Ai nuk ishte, ai është i afërt me Hari, Mari. Dhe ai nuk më foli për këtë. Jo, ok, peshkopi ynë është nga Strumica, nuk mund të them që nuk e kam parë, e kam parë.

XX: Cafarë njeriu është ai

Zoran Zaev: I pikturuar, me të gjitha ngjyrat. Ok, ai është peshkopi ynë nga Strumica … Nuk e di nëse ai kalon më shumë kohë me mua apo Sasho. (Milajkov)

Më poshtë ndiqeni përmes videos bisedën fyese të Zoran Zaevit njeriut që proklamon Shoqërinë e barabartë për të gjithë , njeriun e ” kulturuar” dhe atë që ndryshe flet në publik dhe ndryshe është në prapasken