Bilall Kasami i ndez motorët në Sllupçan

263

Lideri i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami sot ishte në Karadak, në bastionin e BDI-së dhe Alternativës në fshatin Sllupçan. Prania e madhe e qytetarëve, vëmendja dhe mbështetja për koalicionin MUNDEMI mes LDSM-së dhe Lëvizjes Besa. “Para fillimit të fushatës u zotuam se do të zhvillojmë një fushatë ndryshe nga të tjerët, shkaku i pandemisë. Siç u zotuam për fushatën ndryshe, u zotuam se do të vizitojmë çdo qytetarë për të dëgjuar hallet e tyre. Sot, Sllupçani e kishte radhën për t’ua shpalosur banorëve platformën e koalicionit tonë ‘MUNDEMI’, tha Bilall Kasami në Sllupçan. Kandidati për deputet, Bastri Bajrami pas zgjedhjeve të 15 korrikut do të jetë zëri i kësaj zone të anashkaluar vite me radhë dhe ne do të kujdesemi për të përmirësuar gjendjen tuaj.