Bilall Kasami-Besa në Zëri i Amerikës (video)

154

Lëvizja Besa hyri në koalicion me Lidhjen Social Demkrate të Maqedonisë së Veriut për interes të shqiptarëve në këtë vend dhe për të ardhmen euroatlantike të të gjithë banorëve të vendit, tha Bilall Kasami në një intervistë për Zërin e Amerikës.