Besa a do të mbetet në Qeveri? Arjanit Hoxha del në konferencë për media në orën 14:00

50

Pas ngjajeve të fundit që u zhvilluan dhe me vendimin e KSHZ-së për rinumërim të votave në Zhelinë, kishte reagime të shumta nga Lëvizja Besa.

Por pas këtyre ngjarjave, nuk dihet nëse Lëvizja Besa do të mbetet në Qeveri.

Për këtë kanë njoftuar se në orën 14:00, do të flas sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha.

Kujtojmë se Hoxha ka bërë me dije se rivotimi në Zhelinë mund të jetë shkaktarë për prishje të Qeverisë.