BDI: Me kryetarin e degës Dr. Florin Besimi anëtarësuam 2000 të rinj në Tetovë

304

“Dega e Tetovës nën udhëheqjen e Dr. Florin Besimit vetëm brenda dy jave organizoi mbi 20 forume rinore nëpër Këshillat Vendor prej të cilave u antarësuan mbi 2mij antarë të rij.

Këto jan reforma dhe ndryshime. Ky është premtimi Ali Ahmetit që BDI do mbetet partia e rinisë.” – shprehen nga BDI dega Tetovë.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=174751847298497&id=114426329997716