Avokati Spartak Ngjela: Ja sa shqiptar do dalin me regjistrimin në Maqedoni

59

Avokati i njohur shqiptar, Spartak Ngjela ka thënë se shqiptarët kanë dy shtete në Ballkan dhe i treti po lind në Maqedoni.Në një intervistë për televizionin ATV në Prishtinë, ai ka thënë se deri më tani janë regjistruar 47 për qind shqiptar në Maqedoni, duke aluduar se do bëhen 54 për qind.

Ai ka thënë se shqiptarët duhet të thellojnë Aleancën me SHBA-të për prosperuar akoma më shumë në rajon.

Duke komentuar gjendjen në Veri të Kosovës, ai ka thënë: Shqiptarët të mos shqetësohen se e kanë Amerikën.