ASH&AAA DENONCOJNË TEUTA ARIFIN: KA PRESIONUAR PUNONJËSIT E ADMINISTRATËS

44

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, denoncon rastin e keqpërdorimit të pushtetit dhe shkeljes së “Marrëveshjes për zgjedhje fer dhe demokratike” nga ana e kandidates për kryetare të komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

Gjatë ditës së djeshme, zonja Teuta Arifi nën ndikimin e trysnisë që ka ushtruar ndaj administratës komunale, ka nxjerr në kampanjë të punësuarit e saj, të cilët janë shfrytëzuar për qëllime elektorale.

Ia bëjmë me dije zonjës Arifi se keqpërdorimet e detyrës zyrtare, keqpërdorimi i kompetencave që ia jep komuna dhe keqpërdorimi i resurseve komunale, janë të ndaluara dhe për këtë do të bartni përgjegjësi penale. Dështimet e juaja janë evidente dhe për këtë ju do të merrni “dënimin e merituar nga populli”.

Ju nuk mund të shfrytzoni administratën komunale për të zhvilluar kampanjën e juaj! Ju që ju kanë braktisur qytetarët përshkak të mos-punës dhe paaftësisë, për shkak të korrupsionit dhe krimit, nuk do të gjeni strehë tek keqperdorimi i administratës.

Ne, nga koalicioni “Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa” ju apelojmë që të tërhiqni duart e pista nga administrata!