ASH: Kur ofendohen shqiptarët shteti nuk reagon (Video)

68

“Shqiptari i mirë, shqiptari i vdekur”dhe “Shqiptarët e mallkuar”, janë vetëm disa nga thirrjet kundër shqiptrarëve që dëgjohen edhe në protestat e fundit, ndonëse protestuesit dalin për të kundërshtuar “propozimin francez” që nuk ka asnjë lidhje me shqiptarët. Nga Aleanca për Shqiptarët, thonë se institucionet shtetërore gjithmonë janë treguar të shurdhra ndaj këtyre ofendimeve që përsëriten vazhdimisht nëpër tubime të ndryshme. “Është fatkeqësi që kemi mbi 30 vite parlamentarizëm, kemi demokraci, por ajo siç duket është fiktive dhe qasja e sistemit është njëdimensionale. Kur ofendohen shqiptarët sistemi nuk reagon fatkeqësisht”, tha Naim Bajrami nga Aleanca për Shqiptarët.