Artan Grubi si prijës i BDI -së vazhdon me dështimet /3in1.Ditën e festës së MO, NDI e bombardon me anketë,Show me Zaevin për vitin 2001,dhe Fontana

125

lajmi interaktiv

Në përfundimin e festës së 20 vjetorit të MO ,Instituti Amerikan -NDI pra me datë 13.08.2021,derisa Artan Grubi sillej si i VËRTETI duke nxjerrë VETVETEN në qendër të vëmendjes dhe priste të çmendeshin të BDI-së duke i dhuruar përkujdesjen me APLAUZA nga skenari (brenda BDI-së VLON ju sjellim një nga mijërat komente por që nuk shahet por logjikon si biznesmene femër dhe tregon një realitet të hidhur …BDI ka ngelë në klasë me ARTAN GRUBIN )

,dhe derisa shkrepnin dritat e reflektorëve të fotoaparateve dhe të kamerave televizive ,kur pritej kulmi po atë ditë festive ndodhi situata si nga Erazmo Roterdami KULMI I BUDALLAKËUT (ose MARRISË).INSTITUTI AMERKAN investigoi qytetarët dhe nxori hulumtimet LIDERI NË HIJE I BDI_SË ALI AHMETI rejtingun 2% kjo e paparë ,epo falë edhe mosguximit të Ali Ahmetit ti kundërvihet ARTAN GRUBIT si pjesë e së cilës është edhe rrënie e rrejtingut ,falë ARTAN GRUBIT DHE FISKULTURAVE të tijë,kurë më ulët përkrahja o ALI AHMETI ,mos haro ALI AHMETI INSTITUTI AMERIKAN HË MOS HARO ,dhe shtrohet një pyetje logjike PSE NDI SOLLI REZULTATE MU NË DITËN E FESTIMIT TË 20 VJETORIT ,RASTËSI pse nuk u nxorën rezultate jo një javë më herët apo një javë më vonë,por ditën e festimit pra porosinë e keni mes rreshtave ,CIAO bëri të fala A.G.

SHOW me ZAEVIN -kosovarët thuajnë LARITJE E PAPARË aman Zaev ti je shpëtimtari im

ASKUSH NUK MUND TË KONTROLLOJE ARTAN GRUBIN në deklaratat publike LATINËT THONË LUCIDA INTERVALA SE Zaevi 2001 të ishte nuk do kishte ndodhë konflikti i vitit 2001 e vë në gojën e Ali Ahmetit tregon kompleksin e Artan Grubit se nuk ka qenë pjesë e vititi 2001 (nuk ka kanë caull,por 24 vjeçar) dhe dëshiron ARTAN GRUBI të tregojë se nga viti 2021 nga ky kënd më mirë mos kishte pasur konflikt ,e dyta nëse Ali Ahmeti e ka thënë ai ofendon gjithë UÇK e 2001 si e panevojshme ,gjithë popullatën shqiptare,gjithë viktimat dhe familjarët e tyre ,po atëherë o ARTAN GRUBI edhe ALI AHMETI nuk do vinte në skenën politike dhe ti të bëheshe sot ma baba se Ali AHMETI .Ali Ahmeti nëpërmes konfliktit të 2001 erdhi në pushtet .Menduh Thaçi i PDSH-së me dhjetra herë e ka thënë pse Ali Ahmeti nuk formoi parti politike por nëpër mes pushkës dhe patriotizmit deklarativ erdhi në skenën politike ,pra le ta provonte me parti politike si anonimus e jo si komandant i UÇK-së ( që tash Artan Grubi nuk ka qenë pjesë e saj mundohet ta hjkedh në haresë se konflikti ishte i panevojshëm …ok rrëshqiti në akull në këtë të nxehtë me këtë temë me prapavijë të ulë meritat e konfliktit 2001 pse ai nuk ka qenë pjesë

dhe me video

DHE PSE THEMI PSE DËSHTOI ARTAN GRUBI SOT ME DATË 13.08.2021 AMA KOMPLET E MER PËRDORE ALI AHMETIN DHE DËRGON TE FONTANA NË Q.T.MAVROVASJA ,

KUPA ME KAPAK -KUPA PA KAPAK

linkun https://telegrami.mk/video-lajm-duhet-te-jemi-te-informuar-si-na-shohin-nga-blloku-maqedonas/