Arsim Sinani / Turpërohem në çfarë gjendje ka ardhë Ali Ahmeti !

66

burimi i lajmit linku

https://ina-online.net/turperohem-kur-e-shoh-se-ne-cfare-gjendje-ka-ardhe-ali-ahmeti/

‘Idealistët si Ali Ahmeti si kuptoj si përfunduan në qerren e mortjes së quajtur Open Ballkan. Çfarë dreqin ndodhi me ndryshime kaq moderne e radikale në botëkuptimet e tij. Nuk e kuptoj se është me Kosovën apo është me Sërbinë, lipset të qartësohet para shqiptarëve. 23 vjet në politikë keqpërdorim i idealizmit shqiptar dhe në fund i shërben kauzës maqedone e sërbe. Turpërohem kur e shoh se në çfarë gjendje ka ardhë A.A , titistë dhe enveristë të rremë, bashkë në projektin gjigjant Open Ballkan. Historia do ti ndëshkojë të gjithë, pa përjashtim.