Arianit Hoxha: Nesër rrëzohet qeveria, BDI shkon në opozitë

43

– I ftuar në TV A2 të Shqipërisë, sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA Arjanit Hoxha ka demantuar zërat se edhe përfaqësues të Besës kanë qenë në takimin e ftuar nga Zoran Zaev.

Ai, tha se Lëvizja Besa po asnjë përfaqësues i sajë nuk ka qenë aty dhe se nesër në seancën e mosbesimit deputetët e BESËS do të votojnë PËR rrëzimin e qeverisë

Rikujtojmë që Arjanit Hoxha është ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave në qeverin Zaev mirëpo pas një tentim vjedhje të fitores së Besës në Zhelinë nga BDI Arjanit Hoxha paralajmëroi largimit e tij nga qeveria njëkohësisht edhe të partis së tijë.