Anëtari i Antikorrupsionit Nuri Bajrami kritikon qeverinë /“Falja e kamatave, tentim i qeverisë për të dhënë rryshfet”

31

Problematike e quan anëtari i Antikorrupsionit, masën e re të qeverisë për faljen e kamatave të borxheve. Kjo Nuri Bajramit nga KSHPK, mund të quhet edhe rryshfet, përcjell in7. Bajrami ishte i ftuar në TV24, ku mes tjerash theksoi se masa të tilla nga qeveria merren çdoherë në prag zgjedhjesh.

“Madje edhe po të mos jetë ai qëllimi, objektivisht, nuk është në rregull sepse duhet qartë të mbështetet mirë se cilat kategori, dmth publiku duhet të ketë të qartë se çfarë arrihet me të. Dhe kjo është arsyeja pse gjëra të tilla përsëriten para çdo zgjedhjeje, që për mendimin tim do të thotë thjesht ryshfet, asgjë tjeter”, tha Nuri Bajrami anëtar i Komisionit Shtetëtor për Parandalimin e Korrupsionit.