Ali Ahmeti /Presim rasti Monstra të ripërsëritet,si parti kemi paguar çmim të madh

218

Shqetësimi im ka qenë që të mos bëhet drejtësi selektive ndaj familjarëve, të akuzuarëve dhe të dëmtuarit ta mësojnë të vërtetën. Për këtë kemi kërkuar rigjykim të rastit”.

Ahmeti tha se duhet të ketë rigjykim dhe monitorim nga institucionet ndërkombëtare.

E brenda në gjykatë gjatë dëshmisë, Ahmeti ka thënë se nuk beson që këtë krim ta kenë kryer shqiptarët.
“Nuk besoj ta kenë bërê shqiptaret, nëse e kanë kryer shqiptarë këtë krim, shqiptarët do ti dënojnë me pështymë”.

Kështu nis deklaratën lideri i BDI-së Ali Ahmeti, për rastin “Monstra”. Ai thotë se për këtë rast si lider dhe si deputet ka kërkuar edhe ndihmën e bashkësisë ndërkombëtare.