Ali Ahmeti / Pashkët këtë vit na rikujtojnë solidaritetin për njëri-tjetrin

147

Kjo festë, simbol i jetës dhe besimit, veçanërisht këtë vit, na rikujton gjithë neve besimin tek sakrifica dhe solidariteti me njëri tjetrin si
rruga drejt një të ardhme më të mirë, më të sigurt.

Sado e paparashikueshme të jetë e panjohura dhe e vështirë sfida, kurajoja, shpresa, drita dhe jeta janë më të mëdha dhe ngadhnjyese.

Për shumë mot Pashkët!” shkruan Ahmeti.