Ali Ahmeti: Ideja për kryeministër shqiptar, nga viti 2009

235

BDI mbrëmë ka prezantuar idenë e aj për kryeministrin e parë shqiptar, para banorëve të Sarajit. Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, mes tjerash deklaroi se ky shtet ka nevojë për lojalitetit të dy komuniteteve. Shtoi se kandidati Naser Ziberi është ka përvojë të mjaftueshme në politikë dhe është personalitet i dëshmuar.

“Ne qëndrojmë pasi idesë, idetë janë të pavdekshme ata mund të luftohen për një kohë mund të  mos triumfojnë nga goditjet që i marrin por ama nuk ka forcë që i mposhtë. Ne idenë e kemi hedhur në vitin 2009 dhe topi ka krisur pas njëmbëdhjetë viteve në vitin 2020. Dhe i dalim zot idesë”- pohoi Ali Ahmeti, Kryetar i BDI-së.