Ali Ahmeti dhe Talat Xhaferi urojnë Distria Krasniqin : Lot gëzimi dhe krenarie ?!

100

Lajmi interaktiv

Eufori për poena politik …ndërsa një javë më parë haruan… Urimet ndaj KF Shkupi për fitore ndaj Llapit nuk patën të ndalur thua se mundën Barselonën e pastaj SANTA KLARA Portugeze ua qepi teshat 3 herë …ose hiç më larg para dy muaji vrapuan të ngrenë Trofeun e Kampionit të KF Shkëndija në Tetovë ..thua se ata ishin më meritorët …epo vërejtje Albin Kurtit ( që parti e tij VVC në Prespë një muaj më parë u pajtua) dhe Qeveri e Kosovës pse nuk paguat tre bileta sot për Ali Ahmetin – Artan Grubin – Talat Xhaferin të jenë në TOKIO dhe të ngrenë medaljen …sepse Distria vërtetë u lodh psiqikisht por edhe fizikisht…por më rëndë e patën TRESHI dhe vrapuan të parët të urojnë …një pyetje publike po pse a ka sot shqiptarë në BOTË që nuk iu gëzua MEDALJES SË ARTË OLIMPIKE të KOSOVËS NGA DISTRIA KRASNIQI ….ndërsa sportistët shqiptarë në shtetin që udhëheqin në Maqedoninë e Veriut Ali Ahmeti dhe Talat Xhaferi ..kurkund nuk janë ..segregacion soportiv posaçërisht nga AGJENCIONI PËR RINI DHE SPORT dhe financimin që bëri për sport klubet në Maqedoninë Perendimore…pluhur i madh u ngrit … .as që sponzorizohen edhe as nuk zgjidhen për në gara …këtë betejë e duan shqiptarët autokton ta fitojnë ndaj popullit supremacion maqedonas… një pyetje maqedonisht për axhën Talat IMASHE NEKOJ DOSEGA KOJ OTIDE OD NASHATA DRZHAVA VO VTRORO KOLO VO NEKOJ SPORT …apo e ruajni Artan Grubin non sens që ti gëzohet humbjes së LLAPIT që nënkupton NE SE ZNAE MOZHEBI NEKOJ OD SEVERNA QE SE PLASIRA NEGDE ….i ZATOA GO ÇUVA ARTAN GGRUBI DA ÇESTITA SO ZAEV ,atëherë do e kenë më lehtë të fitojnë edhe medalje nëpër sporte të ndryshme në gjitha manifestimet botrore ( sa për iolustrim vetëm një shqiptar mezi se u gjet në ekipin e RMV-së në Olimpiadën e Tokios 2020… )..Pra askush nuk ka kundër Urimit ama tre herë Mate ,shiko oborrin tënd jo me urime të mbulosh dështimet ,në Shkup i ke punët MAF në sport

Në shtetin ku ata Qeverisin në Maqedoninë Veriore ALI AHMETI DHE TALAT XHAFERI vetëm sporti në Maqedoninë Perendimore nuk sponzorizohet ….PRA IRONIA PSE JENI NË PUSHTET NË RMV DHE NJERËZIT KANË INTERESE NUK JU THUAJNË E TEPRUAT ,sepse edhe shqiptarët në RMV janë pjesë e TRUNGUT SHQIPTAR …punoni për ta në pozitën ku jeni …duhet duke iu gëzuar KOSOVËS të punoni për vendasit tuaj të arrijnë rezultate kulminante pra duke i përkrahur …jo AD HOC

=========================================

lajmi aktiv që qarkullon