Avokati Tortevski / Kovaçevskit i kërkonë llogari kush ka paguar për harxhimet e vajzës në Romë tek Papa ?

36

Avokati Aleksandar Tortevski ish kandidati për kryetar të qytetit të Shkupit si kandidat i Tvoja Partija nëpërmes twiter i është drejtuar Kryeministrit të RMV-së Kovaçevskit.

Do të kem një mendim shumë të mirë për Kovaçevskin nëse ai tregon se ai ka paguar shpenzimet për udhëtimin dhe qëndrimin e vajzës së tij në Romë.