AAA për të mbështetur Besën kërkon të del nga Qeveria dhe në Kuvend të dorëzojë interpelancë ndaj Qeverisë, atëherë mund të kërkojë votat e opozitës.

49

Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa në ClickPlus ka zbuluar kushtin se në cilën rrethanë kjo parti do të mbështesin Lëvizjen Besa.

Tha se në rast se Besa del nga Qeveria dhe në Kuvend dorëzon interpelancë ndaj Qeverisë, atëherë mund të kërkojë votat e opozitës.