A (s)është e tejkalueshme kriza e koalicionit LVV-LDK?

203

Mustafa: Të hiqet tarifa, të kthehet Veliu dhe t’i kërkohet falje LDK-së Kurti: Nënshkruan dokumentin për heqjen e pjesshme të taksës LDK-ja i ka dhënë afat kryeministrit Albin Kurti që sot ta heq tarifën, ta anulojë vendimin për shkarkimin e z. Veliu. Që atij dhe LDK-së ti kërkoj falje për veprimet e tij dhe të atyre me të cilët ka bashkëpunuar në këtë akt të ulët.Të na japë mundësinë të jemi bashkë në këtë betejë.  Por, kryeministrti ka filluar proceduarat për heqjen e tarifës vetëm për lenden e parë të prodhimeve nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina. Në Qeveri thonë se kryeministri nuk i nënshtrohet asnjë afati kohorë, dhe vendimi për shkarkimin e Agim Veliut nuk kthehet.(E pergaditi–Burim ZARIQI)./21Media

Lexo me shume: http://rtv21.tv/a-seshte-e-tejkalueshme-kriza-e-koalicionit-lvv-ldk/
© RTV21.tv