“A kanë frikë Kovaçevski dhe Spasovski se BDI do të largohet nga qeveria, ndaj heshtin për të shtënat e zëvendësdrejtorit të Byrosë për Siguri Publike?

62

linqet

https://plusinfo.mk/se-plashat-li-deka-dui-e-izleze-od-vlada-od-vmro-dpmne-prashuvaat-zoshto-se-krie-za-puka-eto-me-u-dva-ca-policiski-funkcioneri/

https://kurir.mk/makedonija/vesti/se-plashat-li-kovachevski-i-spasovski-deka-dui-kje-izleze-od-vlada-pa-molchat-za-pukanjeto-na-zamenik-direktorot-na-bjb/

https://press24.mk/vmro-dpmne-se-plashat-li-kovachevski-i-spasovski-deka-dui-kje-izleze-od-vlada-pa-molchat-za

Pse rasti edhe tre ditë pasi ka ndodhur ende nuk është zbardhur. Dhe pse nuk janë marrë masa për suspendimin e zëvendësdrejtorit të BSP-së?

A kanë frikë Kovaçevski dhe Spasovski se BDI do të largohet nga qeveria, ndaj heshtin për pushkatimin e zëvendësdrejtorit të Byrosë për Siguri Publike, këtë e pyet sot VMRO-DPMNE përmes një komunikate për opinionin.

-Sipas informacioneve të publikuara nga mediat, Arif, nëndrejtor i Byrosë së Sigurisë Publike, i shoqëruar nga një person tjetër, pas një debati me kreun e EBR-së, Edmond Mirtezani, është përplasur me armë. Pse rasti dhe tre ditë pasi ka ndodhur ende nuk është zbardhur. Dhe pse nuk janë marrë masa për suspendimin e zëvendësdrejtorit të PSB-së? A i frikësohen BDI-së Spasovski dhe Kovaçevski dhe vetëm për të mos u larguar nga qeveria, a janë gati të heshtin për çdo krim dhe skandal? Spasovski, sikurse Kovaçevski, është i burgosur i BDI-së dhe i dëshirës për pushtet, thonë nga partia.

Nga aty shtojnë se Maqedonia me LSDM-në vetëm humbet. Prandaj duhen zgjedhje të parakohshme parlamentare sa më parë.