A janë këqpërdorur mbi 2 milionë euro para për shkupjanët nga lirimi nga pagesa e parkingut për zyrtarët e LSDM-së dhe BDI-së, organizuar nga LD e Trajanovit?!

112

A janë keqpërdorur mbi 2 milionë euro për shkupjanët nga lirimi nga pagesa e parkingut për zyrtarët e LSDM-së dhe BDI-së?!, pyesin nga VMRO-DPMNE.

-400 automjete për 4 vite nuk kanë paguar për parkim në Shkup, të regjistruara në NP City Parking me targa, markë dhe model, por të tre emrat Borce Jakimovski dhe Vladimir Kronevski, drejtorë të DS në atë ndërmarrje në kohën e LSDM-së.

A qëndronin pas këtyre emrave Martin Popov, shefi i kabinetit të Dimitar Kovaçevskit, Zlatko Marin, Mile Zeçeviq dhe zyrtarë të tjerë të lartë të qeverisë?!

Sipas këtij sistemi, DS funksionon si varëse e LSDM-së dhe BDI-së. DS përmes drejtorëve të saj ndihmon krimin e LSDM-së dhe BDI-së.

A u ka kushtuar qytetarëve të Shkupit mbi 2 milionë euro ky operacion ilegal. Para që duhet të shkonin në emër të kompanisë nëse këta zyrtarë do të kishin paguar parkimin e tyre, e jo të liroheshin?!”, thuhet në komunikatën e partisë.