A do të vazhdohet gjendja e jashtëzakonshme në RMV, nesër vendos Këshilli për siguri

226

Për nesër, në ora 12 është caktuar mbledhja e tretë e Këshillit për siguri nacionale që kur vendi është duke u ballafaquar me virusin korona.

Në mbledhjen e cila do të mbahet në vilën Vodno, te presidenti Stevo Pendarovski pritet të sillet vendimi për vazhdimin e gjendjes së jashtëzakonshme në vend, e cila u kërkua paraprakisht nga Qeveria.

Krahas anëtarëve të Këshillit, në mbledhje do t marrin pjesë edhe zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.