5 persona të arrestuar nga protesta e djeshme, për të gjithë caktohet masë paraburgimi prej 8 ditëve

38

5 persona janë arrestuar nga protesta e djeshme në Tetovë, e cila u organizua për shkak të tragjedisë në spitalin modular ku jetën e humbën 14 persona.

Ata sot u sollën në gjykatë ku u morën në pyetje, me çka për të gjithë është caktuar masë paraburgimi me nga 8 ditë. Avokati i të akuzuarve Besnik Hasani  tha se nuk janë të kënaqur nga ky vendim.

Ndryshe Katër policë u plagosën lehtë në protestat e djeshme. Përplasjet me policinë shpërthyen pasi disa protestues u përpoqën të arrijnë në selinë e BDI -së, dhe më parë hodhën vezë në ndërtesën e komunës.