3 in 1- Ripost / Teuta Arifi Bashkiakja e Tetovës i bën beli borxhet në vitin 2013 , 2017 dhe 2021 …( fakte + video dëshmi ) krahasime

99

Deklarata nisëse bazike për së dyti here nga qeveria e RMV , jemi në prag viti 2021,

deklarata e parë e Qeverisë për shlyerje të borxheve milionëshe të komunave ishte në vitin 2017 ?!

Qeveria sërish do t’i shlyej borxhet milionëshe të komunave

A118.01.2021

=======================================================

deklarata video May 31, 2013

Komuna e Tetovës e zhytur në borxhe të mëdha

===================================================

deklarata e dytë

May 5, 2017 nga minuta 1

==================================================

Deklarata e tretë 20/01/2021

Borxhi i Tetovës më i madhi në Maqedoni! Arifi: Jetojmë në një shtet që ka shumë borxhe

vetë përdorni teori komparacioni ( teori Krahasimi ose komparacioni është vënia ballë për ballë e dy dukurive….)