Ziadin Sela pas miratimit të Ligjit për shtetësi: Uroj që kurrë më mos të përballemi me problematikë të tillë

62

Pas miratimit të Ligjit për shtetësi, para mediave është deklaruar lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela. Sela j’u drejtua qytetarëve të cilët deri tani nuk kanë mundur të pajisen me shtetësi, duke theksuar se tani për një periudhë të shkurtër kohore do të mund të marrin të njejtën.

“Shfrytëzoj rastin t’i informoj dhe të apeloj pikërisht te ato të cilët më tepër kanë pasur vëmendje te ligji për shtetësi dhe këto janë qytetarët të cilët kanë qenë pa shtetësi deri tani. Shfrytëzoj rastin t’ju them të gjithë atyre urime dhe për periudhë kohore shumë të shkurtër ato do të kenë të drejtën të aplikojnë dhe shumicës së tyre vetëm do ti konstatohet shtetësia me ligjin të cilin ne vetëm e kaluam”, tha Sela.