Ziadin Sela mobilizon diasporën por pa Alternativën

165

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, këtë vikend e ka ndarë për takime me diasporën shqiptare.

Ai ka qëndruar në Hamburg, Berlin si dhe në Kopenhagen. Nga Hamburgu, bëri thirrje të përkrahet kandidati shqiptar për Kuvendin e Hamburgut Sami Musa, duke aluduar në institucionalizimin e shqiptarëve të diasporës. Por mesazhi Selës, ishte që në të njëjtën mënyrë shqiptarët të institucionalizojnë votën e tyre me 12 Prill, duke votuar për Aleancën për Shqiptarët.

Por ajo që bjen në sy është se Sela ka vazhduar takimet pa përfaqësuesit e Alternativës. Pas kësaj mbetet të shihet nëse alternativa do ti kërkoj llogari Selës për këtë mospërfillje…