XHELAL CEKA- DREJTOR I NPK –së /NESËR ZGJIDHET PROBLEMI I UJIT ( video)

88

Drejtori I NPK Tetova, Xhelal Ceka, tha se nuk duhet bërë politikë me këto cështje thelbësore për jetesë, sepse punonjësit e ndërmarrjes po punojnë në terren dhe kushte mjaft të rrezikshme dhe të vështira. Ai ka premtuar nëse kushtet klimatike janë të favorshme ky problem të zgjidhet këto ditë.

Në terren shumë të vështirë malorë, për një javë rresht punëtrorët e NPK-Tetova po mundohen të sanojnë defektin e shkaktuar nga rrëshqitja e dheut dhe si pasojë është dëmtuar gypi i ujësjellësit

XHELAL CEKA- DREJTOR I NPK –së

“Shpresojë që nesër kah ora 14.00 ta quajmë të mbyllur, mirëpo normal kërkoj mirëkuptim nga gjithë qytetarët sepse nuk kemi ndejtur duarkryq. Ne për momentin furnizohemi me 200 litër në sekond.

Ndërkohë ambientalistët por edhe nga ASH-ja kanë hedhur dyshime se ky defekt i madh ka ardhur si pasojë e hapjes së rrugëve vend e pa vend nëpër territoret malore për nevoja të mini-hidrocentraleve dhe si pasojë ka ndodhur edhe rrëshqitja e dheut. Një mundësi e tillë është hedhur poshtë nga drejtori I NPK Xhelal Ceka.