www.telegrami.mk / Punë të mbarë Qeveri e Kosovës,rradhën e ka Maqedonia e Veriut …

245

POPULLI i harruar shqiptarë në Maqedoninë e Veriut -pra SOVRANI SHQIPTAR AUTOKTON- i organizuar sipas orientimeve të ndryshme politike nëpër rrjete sociale ka shprehur qëndrimet dhe i janë gëzuar më shumë se sa në Kosovë formimit të QEVERISË së KOSOVËS LVV-LDK .

www.telegrami.mk ka përshëndetur arritjen e marrëveshjes Kurti-Mustafa ,dhe shpresojmë se rrymat e ngrohta të porosive që populli i Kosovës i barti nëpërmes përgjigjeve -verdiktit të popullit -VOTËS ndëshkuese në zgjedhjet e fundit në Kosovë ,më në fund pas 5 muaj këto porosi të ruajtura do të duhen të dalin edhe nga arritja e marrëveshjes të formimit Qeveria e Kosovës .Këto verdikte të popullit sovranit – VOTA-ndëshkuese pritet të reflektojnë edhe në Maqedoninë e Veriut .Më në fund po bien maskat, udhëheqsit e bllokut shqiptar në Kosovë ,miq të interesit material që kishin aleat interesi material jo nacional bllokun e partive shqiptare në Maqedoninë e Veriut , po ikin dhe po i pret ndëshkimi, harresa historike dhe leçitja historike .Pra ndikimi i tyre në Maqedoninë e Veriut jo që është zbehur por edhe duket rrënqethës mos të themi edhe TUTËS se si disa parti politike shqiptare në RMV bëjnë si pula pa krye po veprojnë dhe po reflektojnë me nervozë pas fitores së LVV. Pra shumë shpejt më 12 Prill 2020 do të sprovohen nga verdikti i popullit shqiptar autokton në Maqedoninë e Veriut blloku i pushtetit LSDM-BDI dhe simotrat dhe ndihmësit lakmitarë hijet e BDI-së. Pra pritet VOTA-ndëshkuese pra efekti Domino ti arrijë ,dhe do jetë edhe vrasës shpirtëror ,për shumë personalitete publike dhe politike .Pra me verdiktin e popullit -SOVRANIT -pra VOTA NDËSHKUESE partitë e ngatruara politike shqipfolëse në RMV do të marrin përgjigjen e merituar posaçërrisht ato partitë pushtetare të kapura nga pushteti i RMV në këtë 20 vjeçar si BDI-pasuria e paçmuar e pushtetit në RMV si nga LSDM por edhe nga VMRO-DPMNE e Nikolla Gruevskit ,poashtu me vete zhag BDI në këto zgjedhje pritet të kreh edhe…