VMRO-DPMNE/ Zaevi është kreu i Reketit paratë atje mbaruan,pasi bëri pazar me Mijalkovin e solli me një “passat”të zi të qeverisë në Prokurorinë Publike

23

Njerëzit janë të neveritur nga fleksibiliteti dhe kriminogjeniteti i Zaevit.

Zaev është gjithashtu kreu i “Raket”. Bojan Jovanovski, të cilin të gjithë e pamë duke mbajtur çantën plot miliona, tha se ajo përfundoi me Zoran dhe Vice Vice, dhe Prokurori Publik as nuk u inkurajua t’i thërriste ata për një bisedë.

Zaev është një kryeministër gjatë kohës së të cilit ndodhën dy krime me vlerë gjysmë miliardi euro. Zaev kishte një dështim bankar, në të cilin huazimet derdheshin pa mbulim nga kompanitë e tij të ngushta, por edhe SHIK JELAK.

Zaev dhe unë morëm vetëm krim, dhe Prokurori Publik hesht. Nuk ka asnjë hetim për ndonjë krim të kryer nga banda në pushtet.

Një aleancë me një bandë të tillë kriminale siç është LSDM-ja me Zaev nuk ekziston dhe nuk mund të ekzistojë.

LSDM dhe Zoran Zaev duhet të mbajnë përgjegjësi për të gjitha abuzimet.

Qendra e Komunikimit e VMRO-DPMNE-së

https://vesnik.com/node/182868