VMRO dhe LSDM e lusin Levizjen Besa

262

Ditëve të fundit janë shtuar zërat se cila nga partitë maqedonase do të ofroj më shumë që të ofroj partinë e vetme opozitare te shqiptarët Lëvizjen Besa. Sipas asaj që deri tani po qarkullon edhe Zoran Zaev edhe Hristjan Mickovki duket se kanë kuptuar fuqinë e trupit votues të Lëvizjes Besa dhe si duket thellë e ndjenjë se Besa do të jetë faktorë vendimarës te shqiptarët.

Por nga ana tjetër Bilall Kasami nuk ka pranuar deri tani ndonjë ofertë serioze nga asnjëri bllok me çka do të konkretizohej pozicioni i shqiptarëve sipas asaj që ju takon e jo sipas asaj që të japin.