Virusi korona, 7 personat e testuar rezultojnë negativ

220

Nuk  ka raste të reja me koronvirus në vend.Shtatë pacientë e rinj që janë testuar gjatë ditës së sotme për koronavirusin kanë rezultuar negative. Bëhet fjalë për pacientë nga Shtipi, Kumanova, Tetova, Kërçova dhe Ohri të cilët para disa ditësh ishin kthyer nga Zvicra, Austria dhe Gjermania. Në mesin e shtatë personave ka pasur edhe dy gra shtatzëna nga Dibra.