Vilma Ruskoska / Fillimi i gjykimit flet shumë.Bokin 13 e njoha kur u hap televizioni, me të jam ulur vetëm njëherë

266

Prokurorja Villma Ruskoska i ka demantuar deklaratën e Bojan Jovanovskit, i njohur si Boki 13, i cili pohoi se aq herë sa është ulur me Janevën, është ulur edhe me Ruskoskën.

“Boki 13 e njoha kur u hap televizioni dhe vetëm njëherë jam ulur me të kur isha atje mysafir. Gjithçka tjetër që ai tha nuk është e vërtetë”, tha Ruskoska.

? [LIVE] Изјава на Вилма Рускоска

? [LIVE] Изјава на Вилма Рускоска

Geplaatst door TV21 op Dinsdag 3 december 2019