(VIDEO)MUKI / VETËM VMRO-DPMNE DHE BDI NUK PËRKRAHIN INICIATIVËN PËR MBLEDHJEN E KUVENDIT

167

Në emisionin e sotëm “Click Plus” me linjë on-lajn mysafir ishte nënkryetari i LSDM-së Muhamed Zekiri. Ai tha se të gjithë partitë politike pajtohen për mbledhje të Kuvendit, përveç BDI-së dhe VMRO-DPMNE-së të cilët janë kundër këtij vendimi, njofton news33.

Zekiri tha se është dërguar shkresë deri tek të gjithë koordinatorët e partive politike nga ana e koordinatorit të LSDM-së për iniciativën për mbedhje të Parlamentit.

Zekiri në #ClickPlus:Vetëm VMRO-DPMNE dhe BDI nuk përkrahin iniciativën për mbledhjen e Kuvendit

Geplaatst door TV21 op Woensdag 22 april 2020