(Video) Zoran Zaevi i kërcënoi kompanitë se do ti konfiskojë dhe nacionalizojë nëse nuk dhurojnë…

166

Zoran Zaevi kërcënoi se do të konfiskojë dhe nacionalizojë kompanitë nëse nuk dhurojnë dhe nuk janë solidarë. Një nga shembujt e fundit të tillë ishte rasti i Venezuelës kur Hugo Chavez kombëtarizoi kompani private dhe disa vjet më vonë ata kishin dyqane boshe.

Најава за рекет !

Geplaatst door Политички Циркус op Maandag 6 april 2020

Mund të themi që këtu janë ndërmarrjet që kanë treguar fitim në tre vitet e fundit, tani do t’i marrim, nuk duhet, do të thotë nacionalizim, do të thotë hyrje, kështu që të gjithë duhet ta dinë nëse nuk janë në të vërtetë në solidaritet dhe së bashku nuk do të sjellim bisedime me gjithçka, në pjesa e solidaritetit, më fitimprurësja, por dua t’u bëj thirrje të gjithëve. Të dhurojnë dhe të gjejnë një mënyrë për të ndihmuar, sepse shteti emëron pasqyrë në llogaritë e tyre dhe ka njohuri për kompanitë e tyre, ata duhet të dhurojnë për të treguar solidaritet, tha Zaev