(Video) VMRO-DPMNE është e gatshme të diskutojë qeveri ekspertësh nëse drejtohet nga një person jo-partiak

70

VMRO-DPMNE është e gatshme të flasë nëse qeveria ekspert drejtohet nga një njeri i cili do të ishte një person i pranueshëm, jo-partiak, i cili mund ta çojë vendin përpara në zgjedhjet lokale, dhe pastaj të organizojë zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe lokale, tha Antonio Millososki, deputet nga VMRO-DPMNE, kur u pyet se sa i pranueshëm është propozimi i Zaev për një qeveri të gjerë

.Me deklaratën e sotme për një qeveri të gjerë, Zaev së pari konfirmoi se Maqedonia ka nevojë për një qeveri të re dhe të ndryshme, së dyti, unë mendoj se teza e Zaev konfirmon diçka tjetër në lidhje me qeverinë aktuale dhe shumica aktuale janë joefektive dhe nuk kanë kapacitet të merren me të vërtetë dhe projekte serioze gjatë krizës, dhe së treti VMRO-DPMNE disa muaj më parë tha se Maqedonia, veçanërisht para zgjedhjeve, do të ishte shumë më mirë të kishte një qeveri eksperte, e cila do të ketë kapacitet të ketë mbështetje më të gjerë dhe të ofrojë projekte reale për dilni nga kjo krizë, e cila “Zaev nuk është i aftë ta menaxhojë atë,” tha Milososki.