( video) Nikolloski-VMRO-DPMNE: Kam ardhur i vetëm për të lobuar datë për negociata, askush nga qeveria nuk është në Luksemburg

34

“Sot jam në Luksemburg ku po vendoset nëse Maqedonia do të fillojë negociatat e anëtarësimit me Bashkimin Evropian dhe qeveria nuk gjendet askund,” kritikoi nënkryetari i VMRO-DPMNE Aleksandar Nikollos në një deklaratë për media.

“Unë kam sot takime këtu me ministrat e jashtëm të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian, si dhe me zyrtarë të tjerë nga Bashkimi Evropian. Vendosa të vij me iniciativën time për të dhënë mbështetje, por në të njëjtën kohë t’u them të gjithëve këtu që ne flasim maqedonisht, ne jemi maqedonas, jemi krenarë për kulturën, traditën dhe historinë tonë, dhe kështu do të mbetet Evropa e di atë. “, Theksoi nënkryetari i partisë opozitare.