VIDEO – Izet Mexhiti: BDI do të ndëshkohet në zgjedhjet lokale nëse …

67

Nënkryetari dhe deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Izet Mexhiti në një intervistë për “Sloboden Peçat” flet për zhvillimet në partinë e tij. Ai flet për mosmarrëveshjet e organeve në Shkup për emërimet e Artan Grubit dhe Bujar Osmanit në Qeveri, kërkesën për debat në parti dhe mundësinë që BDI të dënohet në zgjedhjet lokale nga elektorati nëse nuk ka kompromis gjenden në problemet deri atëherë. Mexhiti, ndër të tjera, tha në intervistë se ai pret që Ali Ahmeti t’i kuptojë siç duhet vërejtjet e tij dhe të reflektojë të gjitha ato në interes të një kthimi të fortë të BDI-së, dhe jo të “pretendojë” bashkimin zyrtar.