Video e O.B.SH-së me rekomandime për mënyrën e transmetimit dhe mbrojtjes nga koronavirusi

195

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në profilin e tij në “Facebook” ka publikuar  video nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) për atë se si transmetohet koronavirusi dhe si duhet të mbrohemi nga i njëjti.

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите?

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите? Споделете го видеото од Светската здравствена организација.

Geplaatst door Венко Филипче op Woensdag 11 maart 2020