(Video) Arsovski-VMRO-DPMNE: Zaev është njeriu më i korruptuar që ka ecur ndonjëherë në Maqedoni

44

Krimi dhe korrupsioni në LSDM dhe në Qeveri fillojnë dhe përfundojnë me Zoran Zaev, akuzoi sot zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së, Dimce Arsovski.”Njeriu që gënjen dhe vjedh pa turp me gjithë familjen e tij, njeriu që është një nga krerët e kartelit të drogës Zaevi, fyen inteligjencën e qytetarëve duke thënë se niveli i tretë ishte burim i korrupsionit,” tha Arsovski.

Përveç kësaj, zëdhënësi i partisë vuri në dukje shembuj, të cilët sipas tij, tregojnë se pikërisht Zaev, i pari ndër nivelet e para, është krijesa më e korruptuar që ka shkelur ndonjëherë Republikën e Maqedonisë.

“Le t’ju kujtojmë edhe një herë, Zoran Zaev personalisht mori një euro për të dhe një euro për kishën. A ka njeri më të korruptuar se Zaev, i cili vetë e legalizoi ndërtimin ilegal të familjes së tij, kompleksin Carevi Kuli. Jashtë ligjit, nga gjithçka. “A ka njeri më të korruptuar që stimulon korrupsionin, duke mbrojtur kriminelët si Dragi Rashkovski, Venko Filipçe, Oliver Spasovski?”, Zëdhënësi i VMRO-DPMNE pyeti publikisht dhe vuri në dukje se ai do të jetë përgjegjës për krimin dhe korrupsionin në të ardhmen e afërt.