(Video) Arsovski-VMRO-DPMNE: Filipçe dhe Zaevi të japin dorëheqjen menjëherë, e jo të arrestojnë qytetarët që po protestojnë paqësisht

53

Venko Filipçe dhe Zoran Zaev, në vend që të japin dorëheqjen, ata defokusojnë dhe arrestojnë njerëzit që protestuan në mënyrë paqësore, zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së Dimce Arsovski iu përgjigj një pyetjeje të një gazetari.

“Venko Filipçe dhe Zoran Zaev duhet të japin dorëheqjen menjëherë, në mënyrë që hetimi të vazhdojë pa probleme, në mënyrë që ata të mos ndikojnë,” shtoi ai.

“Në vend të kësaj, ata nuk duhet të arrestojnë qytetarët që po protestojnë në mënyrë paqësore, dhe kështu të defokusohen nga dorëheqjet e tyre,” tha Arsovski.

Ai vuri në dukje se VMRO-DPMNE u jep përkrahje qytetarëve që protestojnë, sepse ata me të drejtë po protestojnë për shkak të pakënaqësisë me hetimin aktual që po ndodh, gjegjësisht që, siç tha ai, kontrollohet nga Venko Filipçe dhe Zoran Zaev.